GuidePedia

0

Ο βασικός σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Γιγίτ Μπουλούτ, αναφερόμενος στο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων και στο αίτημα Ελλάδας και Κύπρου να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα από το νησί ως προϋπόθεση της συμφωνίας επίλυσης,, αφ'ενός το απέρριψε κατηγορηματικά, αφ'ετέρου "φωτογράφισε" την Ελλάδα ότι επρόκειτο να εισβάλλει στην Τουρκία την βραδιά του πραξικοπήματός της 15ης Ιουλίου!

Με την φράση "Ανέμενε στρατός κράτους της Μεσογείου για να εισβάλλει στην Τουρκία, ναι ή όχι;" ρίχνει λάδι στην φωτιά, καθώς υποστηρίζει ότι η κινητοποίηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων εκείνη την βραδιά και το σχέδιο αντεπίθεσης στον Εβρο του Ελληνικού Στρατού που είχε αποκαλύψει η ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφορούσαν σχεδιασμό εισβολής στην Τουρκία!
Επίσης ο Γ.Μπουλούτ  επανέλαβε την θεωρία ότι "το κυπριακό έδαφος κατακτήθηκε με το αίμα των Τούρκων ηρώων"!

Και μάλιστα προκάλεσε την Ελλάδα και τους Ελληνοκύπριους λέγοντας «Δεν θα δώσουμε σπιθαμή γης ούτε στην Ανατολία, ούτε νοτιο-ανατολικά, ούτε στη Μεσόγειο, ούτε στη Μαύρη Θάλασσα.

Aν κάποιος θελήσει να πάρει την Κύπρο, ο μόνος τρόπος είναι να δώσει το αίμα του για κάθε εκατοστό γης, όπως έδωσαν οι ήρωές μας. Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα και ενόσω δεν γινόμαστε όλοι ήρωες θα είναι τουρκική πατρίδα.

Αυτοί που ονειρεύονται το αντίθετο τους προκαλώ. Φτάνει πλέον τα ψέματα της ΕΕ σε αυτή τη χώρα. Η ένταξη στην ΕΕ, η έξοδος στην ΕΕ, φτάνει πια σε αυτά.

Το βράδυ του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου κανείς δεν ανακοίνωσε τι έγινε στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο.

Ηταν σε αναμονή, στρατός γειτονικού κράτους της Μεσογείου για να εισβάλλει στην Τουρκία, το βράδυ του πραξικοπήματος, ναι ή όχι (σ.σ: εδώ σαφώς υποννοεί την Ελλάδα!);

Θέσαμε ερωτήματα για όλα αυτά και ακόμη απάντηση δεν υπήρξε.

Επομένως σε μια κατάσταση που γίνεται προσπάθεια για κατάκτηση της Τουρκίας αυτοί που ονειρεύονται να τερματίσουν την ύπαρξη της τουρκικής σημαίας και του λαβάρου στην Κύπρο το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη ένδειξη και το σύμβολο της ύπαρξης μας στη Μεσόγειο θα απογοητευτούν.

Αν έχετε τη δύναμη και το θάρρος μπορείτε πληρώνοντας το τίμημα να πάρετε την Κύπρο που πληρώσαμε με το αίμα του κάθε ήρωά μας».

Όπως είπε «η Ανατολή δεν έχει ανάγκη ούτε την ΕΕ, ούτε και οποιονδήποτε άλλον. Η Τουρκική Δημοκρατία έχει ΑΕΠ σήμερα κοντά στα ένα τρισεκατομμύριο και διαθέτει τη μεγαλύτερη πολεμική δύναμη στρατού στον κόσμο. Δεν έχει ανάγκη η Τουρκία καμία βοήθεια από μία Κύπρο στην ΕΕ».

Συνεχίζοντας είπε: «Πώς πήραμε πίσω την Κύπρο; Με το αίμα που έχυσαν οι ήρωές μας την πήραμε. Εάν κάποια χώρα της Ε.Ε. ή η Αγγλία, η Γερμανία, θέλει να πάρει την Κύπρο και δεχθεί να πληρώσει το ίδιο τίμημα, ιδού, εκεί είναι η Κύπρος, ας πάει.

Εκείνοι που ονειρεύονται με επιτραπέζια παιχνίδια να χωρίσουν από την πατρίδα Τουρκία την Κύπρο την οποία πήραμε με το αίμα των ηρώων τότε ας έρθουν αν είναι έτοιμοι να πληρώσουν το ίδιο τίμημα.

Μην εμπιστεύεστε ούτε τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο, ούτε τη λογική της βασίλισσας, ούτε τα παιχνίδια της ΕΕ, ούτε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που στέγασε τους τρομοκράτες, ούτε εκείνους που αναθρέψαμε στην Τουρκία. Αυτούς που θέλουν να την πάρουν δίνουμε κάθε εκατοστό της Κύπρου που ποτίστηκε με το αίμα ηρώων έναντι αίματος».

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top