GuidePedia

0

Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα μετά τις ξεκάθαρες δηλώσεις από την Μόσχα για αμυντική υποστήριξη στην χώρα μας έναντι εξελίξεων στο Αιγαίο από την Τουρκία.

Ο Ρώσος Προεδρικός Σύμβουλος Yuri  Ushakov δήλωσε πριν λίγο ότι : «η στρατιωτική συνεργασία με την Ελλάδα είναι σημαντική ενόψει των τουρκικών προκλήσεων», δημιουργώντας  ζαλάδες στο «Ντολμά Μπαχτσέ» ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζουν το προεδρικό μέγαρο  στην Άγκυρα , και προσωπικά στον Ερντογάν τον οποίο  σαφώς θα πρέπει να  « ζώνουν τα φίδια».

«Η στρατιωτική-τεχνική συνεργασία μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας, είναι σημαντική  εν όψει του γεγονότος ότι η Αθήνα ευρίσκεται σε  μια συνεχή πρόκληση και  περιορισμό από την Τουρκία», δήλωσε την Πέμπτη, ο  σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Yuri  Ushakov, σύμφωνα με το πρακτορείο 

Ο ίδιος  Ρώσος αξιωματούχος μίλησε για το επίσης σημαντικό γεγονός των συνεχιζόμενων τουρκικών προκλήσεων και την  αναχαίτιση της Τουρκίας,   στους δημοσιογράφους την παραμονή της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.


image

Πρόκειται για την πρώτη  δήλωση στρατιωτικής υποστήριξης της χώρας μας από  την Μόσχα , οι μυστικές υπηρεσίας της οποίας γνωρίζουν επακριβώς τι πρόκειται να διαδραματιστεί στο Αιγαίο το επόμενο διάστημα.

Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι η Τουρκία θα μας προκαλέσει  ανοικτά , προφανώς με τις «ευλογίες» της Δύσης, για να δημιουργηθεί πιο ανώδυνα το κράτος του Κουρδιστάν .
Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει τα τεκταινόμενα τα οποία θα λάβουν χώρα και  να πάρει την ορθή απόφαση. Υπενθυμίζουμε ότι  πριν μερικές ώρες υπογράψαμε μια συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ , η οποία είναι ακόμη στον « αέρα». Όλα συνηγορούν για  ένα σίγουρα  μακρύ ζεστό καλοκαίρι.

πηγή 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top