GuidePedia

0

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υποσχεθεί το τέλος του ΝΑΤΟ, αλλά η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται για πόλεμο κατά της Ρωσίας, και μάλιστα στο ευρωπαϊκό έδαφος μας.

Η New York Times δεν έβαλε όριο στους επαίνους της για τη Frau Μέρκελ, τη γενναιοδωρία της, τους πρόσφυγες της και τη ρωσοφοβία της. Σύμφωνα με την εφημερίδα των ανθρωπιστικών καρχαριών, καιρός ήταν η Γερμανία να σταματήσει να σκέπτεται το εμπόριο, καιρός είναι να σκέπτεται περισσότερο για το πόλεμο με τη Ρωσία η οποία απειλεί να καταλάβει τη Ρώμη ή τη Ρίγα

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι το 1940 ο Ρούσβελτ δεν κήρυσσε πόλεμο στο Στάλιν ο οποίος βασάνιζε τις χώρες της Βαλτικής. Καθώς η κλίκα του έβλεπε ευνοϊκά το κομμουνισμό, ο ΦΔ Ρούσβελτ είχε αποκαταστήσει το 1933 τις διπλωματικές σχέσεις με την ΕΣΣΔ του θείου Ιωσήφ, την ώρα που ο τελευταίος ολοκλήρωνε, με λίγους κομπάρσους, την εξόντωση δέκα εκατομμυρίων Ρώσων και Ουκρανών αγροτών. Αλλά υπάρχουν θάνατοι που δεν μετράνε, είπε ο Νόαμ Τσόμσκι. Και στο τέλος του πολέμου, η Ουάσιγκτον παρέδωσε το μισό κόσμο στο κομμουνισμό· επειδή η Κίνα επρόκειτο να ακολουθήσει.

Ούτε η Κίνα ούτε η Ρωσία είναι κομμουνιστικές σήμερα, και ίσως για αυτό οι ελίτ μας τις απειλούν με στρατιωτικές επιχειρήσεις και με αυτό το περιβόητο πυρηνικό πόλεμο που θα σταματήσε τα δεινά της υπερθέρμανσης του πλανήτη! Ένας πλανήτης χωρίς ανθρώπους να τον ρυπαίνουν! Οι δύο χώρες δεν ζητάνε τιποτ’ άλλο παρά να μας πουλήσουν το φυσικό αέριο ή τη σαβούρα τους· αλλά δεν υπολόγισαν το «περιούσιο έθνος», προορισμένο από τον πρόεδρο Ουίλσον για να κάνει τον κόσμο «έναν ασφαλή τόπο για τη δημοκρατία», ξέρετε, αυτή την αμερικανική δημοκρατία που νοθεύει τις εκλογές της, που εγείρει 200 ​​πολέμους στον κόσμο, που κλείνει τρία εκατομμύρια Αμερικανούς πίσω από τα κάγκελα, σκοτώνει δεκατρείς χιλιάδες πολίτες της κάθε χρόνο και συγκεντρώνει, μέσω της Fed του Yellen-Warburg, το μισό του πλούτου στα χέρια εκατό ολιγαρκών με προφίλ όπως του Τζορτζ Σόρος ή του Tim Cook.

Οι ελευθεριακοί ιστορικοί μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε τους λόγους του Ψυχρού Πόλεμου.

Το 1948, μια μιντιατική ταραχή επέτρεψε τη δημιουργία του ΝΑΤΟ και να επανεκλεγεί πρόεδρος ο Τρούμαν, ο οποίος μέχρι τότε δεν ήταν πολύ πειστικός.

Μαθητευόμενος μάγος προικισμένος με το δολάριο, η Αμερική δημιούργησε ή εξόπλισε το Βιετμίνχ, την Αλ Κάιντα, το Ντάες/Daesh, τη σοβιετική απειλή (και το 1917 και το 1941 και το 1945) μέχρι να επιλέξει σταθερά να κινητοποιήσει την Ευρώπη της κατά της Ρωσίας. Το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα είναι ήδη καλά εμπνευσμένο.

Σχετικά με αυτή την αυτοκρατορική φιλοπόλεμη στάση (οι υποστηρικτές των πολέμων είναι επίσης υποστηρικτές της μαζικής μετανάστευσης και των δημόσιων δαπανών), διαβάστε τους Ralph Raico, Joe Stromberg, John V. Denson, Murray Rothbard. Όλα αυτά τα βιβλία είναι διαθέσιμα στον ιστοτόπο Mises.org .

Η συνέχεια; Θα τη καταλάβετε ξαναδιαβάζοντας τον Θουκυδίδη (1).

Ο Περικλής καταστρέφει τους συμμάχους της θαλασσοκρατορίας του, λεηλατεί το θησαυρό της Συμμαχίας της Δήλου, στη συνέχεια αποφασίζει να διαδώσει το δημοκρατικό πρότυπο και εξολοθρεύει τη Σπάρτη. Ακολουθεί ένας πόλεμος για 27 χρόνια, τις ανατριχιαστικές σφαγές της Μήλου ή της Κέρκυρας, τη καταστροφή του ωραιότερου πολιτισμού της Ιστορίας.

Αλλά όταν αγαπάς τη « δημοκρατία », δεν λογαριάζεις τίποτα.

(1) Θουκυδίδης, Πελοποννησιακός Πόλεμος V, XCI

91. Αθηναίοι: "Αλλ' ημείς δεν ανησυχούμεν δι' ενδεχομένην κατάλυσιν της ηγεμονίας μας. Διότι επίφοβοι δια τους ηττηθέντας δεν είναι εκείνοι, οι οποίοι, όπως οι Λακεδαιμόνιοι είναι συνηθισμένοι ν' ασκούν ηγεμονίαν επί άλλων (άλλωστε δεν έχομεν να κάμωμεν με τους Λακεδαιμονίους σήμερον), αλλ' ο αληθής κίνδυνος προέρχεται από ενδεχομένην εναντίον των ασκούντων την ηγεμονίαν εξέγερσιν και επικράτησιν αυτών των υπηκόων των. Και την φροντίδα μεν της αντιμετωπίσεως τοιούτου κινδύνου ημπορείτε ν' αφίσετε εις ημάς. Αλλά θέλομεν ν' αποδείξωμεν ακριβώς ότι ήλθαμεν εδώ δια το συμφέρον της ηγεμονίας μας, και ότι σκοπός των όσων θα είπωμεν είναι η σωτηρία της πόλεώς σας. Διότι επιθυμούμεν να επιτύχωμεν την εφ υμών ηγεμονίαν ακόπως, και να μη καταστραφήτε, προς το κοινόν αμφοτέρων συμφέρον".

92. Μήλιοι: "Αλλά πώς ημπορεί να συμβή ώστε να είναι ες ίσου συμφέρον δι ημάς να γίνωμεν δούλοι, όπως είναι ιδικόν σας συμφέρον να γίνετε κυρίαρχοί μας;"

93. Αθηναίοι: "Διότι σας παρέχεται η ευκαιρία να υποταχθήτε, αποφεύγοντες τα έσχατα δεινά, ημείς δε να ωφεληθώμεν μη καταστρέφοντες υμάς."

94. Μήλιοι: "Ώστε δεν θα μας δεχθήτε να είμεθα φίλοι σας αντί εχθρών, αλλά να διατηρήσωμεν την ειρήνην και την ουδετερότητά μας;"

95. Αθηναίοι: "Όχι. Διότι η έχθρα σας μας βλάπτει πολύ ολιγώτερον από την φιλίαν σας. Καθόσον εις τα όμματα των υπηκόων μας αυτή μεν είναι τεκμήριον αδυναμίας, ενώ το μίσος σας είναι τεκμήριον δυνάμεως".


 πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top