GuidePedia

0

 Μετά από τα επεισόδια των Αλβανών στα Σκόπια και την εκτίμηση ότι αποτελούν μήνυμα των Αμερικανών για Ρωσία αλλά και Ελλάδα, τα αγαπημένα παιδιά των παγκοσμιοποιητών της Δύσης εγείρουν ζήτημα θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων με την χώρα μας σε Ιόνιο και Ήπειρο αντίστοιχα.
Παρατηρείται έντονη ενεργοποίηση του UCK, ο οποίος έδρασε πρόσφατα με πλάτες της CIA στην πολύνεκρη εισβολή του Κουμάνοβο των Σκοπίων. Ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα ζήτησε την ένωση της Αλβανίας με το Κόσοβο και κατ΄ επέκταση το αλυτρωτικό μόρφωμα που ονομάζεται από τους Αλβανούς «Μεγάλη Αλβανία» και διεκδικεί επίσης εδάφη από Σκόπια, Ελλάδα και Σερβία.
 Το Βελιγράδι πιέζεται να αναγνωρίσει το Κόσοβο για να ενταχθεί στην ΕΕ η Σερβία. Οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες και το ρωσικό ΥΠΕΞ ξεκάθαρα αποκάλυψαν ότι η «Μεγάλη Αλβανία» στηρίζεται από τις Η.Π.Α., των οποίων τα αφεντικά θέλουν μέσω των Αλβανών να πλήξουν τους ορθόδοξους πληθυσμούς αλλά και τα ρωσικά συμφέροντα στην περιοχή, ειδικά μετά την πρόθεση της Μόσχας να περάσει αγωγό στα Βαλκάνια.
 Η Βουλγαρία έχει στείλει στρατό στα σύνορα με τα Σκόπια, για να εμποδίσει τυχόν κύματα προσφύγων. Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν συναντήθηκε με το κόμμα των τσάμηδων που θέλουν και την υπόλοιπη Ήπειρο αλβανική. Εδώ όμως είμαστε προσηλωμένοι στις… «διαπραγματεύσεις». Ορισμένοι επαναπαυμένοι στην Ελλάδα θα ξυπνήσουν απότομα! 
Η Μόσχα μέσω του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, έχει εκφράσει την ανησυχία της για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και το «όραμα της Μεγάλης Αλβανίας»: «Εξέφρασα την ανησυχία μας για την αυξανόμενη αναφορά που γίνεται στην αποκαλούμενη “Μεγάλη Αλβανία”. Αυτός ο δρόμος οδηγεί σε ανοιχτή αντιπαράθεση στα Βαλκάνια και κανένας πολιτικός δεν επιτρέπεται να μιλάει για την δημιουργία μιας μεγάλης Αλβανίας».
 Μετά από την Μέση Ανατολή (ισλαμιστές) σειρά φαίνεται πως παίρνουν σειρά τα Βαλκάνια (Αλβανοί). Δικαιώνονται πλήρως οι εκτιμήσεις μας για σταδιακό άνοιγμα ταυτόχρονων μετώπων στην περιοχή από την Μαύρη Θάλασσα έως και την Μέση Ανατολή με τελικό σκοπό να προκληθεί η ρωσική «Αρκούδα» σε πόλεμο. Αναμένουμε να δούμε τι ακριβώς ετοιμάζεται…

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top