GuidePedia

0

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Σύξυλους άφησαν τους Ελληνες της αποστολής οι Τροικανοί στο Παρίσι.
Ακυρώθηκε το ραντεβού που είχαν για το βράδι της Τετάρτης οι δύο αποστολές και η Ελλάδα βρίσκεται πλέον ένα βήμα από την Κόλαση.
Ηδη τα στελέχη της Τρόικας μάζεψαν άρον-άρον τα πραγματά τους και εγκατέλειψαν την βίλα Σαίντ, προκαλώντας απανωτά σοκ στην ελληνική αποστολή.
Η Ελλάδα βαδίζει προς μια νέα εθνική καταστροφή με ανείπωτες διαστάσεις κι όλα αυτά γιατί το διεφθαρμένο κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων, όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων δίνει αγώνα για να προστατέψει τις κολομβιάνικες συμμορίες με τις οποίες έχει πάρε δώσε το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Είναι το ίδιο πολιτικό προσωπικό που υπερασπίσθηκε με νύχια και με δόντια το πελατειακό κράτος των κομματικών κηφήνων που διόρισαν στο Δημόσιο.
Ακόμη και βιαστές, παιδόφιλοι και κάθε είδους παράνομοι εξακολοθούν να υπηρετούν και να αμοίβονται από το χυδαίο Δημόσιο, την στιγμή που 1,5 εκατομμύριο άνεργοι του ιδιωτικού τομέα βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται.
Το πολιτικό προσωπικό της χώρας- έρμαιο αλληλοεκβιασμών και σκανδάλων- για το μόνο για το οποίο νοιάζεται είναι να μην βρεθούν στην θέση του Ζοζέ Σόκρατες, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας που ετοιμάζει ο Χαράλαμπος Αθανασίου.
Για κακή τους τύχη όμως οι δανειστές και κυρίως οι Γερμανοί, γνωρίζουν σαν την τσέπη τους τα εγχώρια λαμόγια και έφτασε πλέον η ώρα να τα "εκτελέσουν" πολιτικά όπως και τους Ελληνες δοσίλογους όταν ο στρατός κατοχής εγκατέλειπε τη χώρα.
Το τίμημα για τον λαό θα είναι τεράστιο μια και η Τουρκία ετοιμάζεται να δαγκώσει εθνικό έδαφος και να αρπάξει τον έλεγχο των πετρελαίων.
Ενα κράτος με διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό-στην προκειμένη περίπτωση η Κολομβία των Βλακανίων-δεν έχει καμμία τύχη να συνεχίσει να υπάρχει με την σημερινή γεωγραφική του έκταση.
Ο διαμελισμός της χώρας θα είναι ένα βίαιο και επώδυνο τίμημα που θα πληρώσει ένας ανώριμος λαός, ο οποίος σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης επέλεξε (ψηφίζοντας) ότι λαμόγιο και σκατό του lifestyle  επέπλεε.
Είναι ο ίδιος σκατιάρης λαός που διαβάζει εφημερίδες και δίνει τηλεθέαση στα σκουπίδια των νταβατζήδων.
Είναι ο ίδιος σκατιάρης λαός που με το πρώτο μπάμ αδειάζει τα ράφια των σούπερ μάρκετ λες και πρόκειται να τον σώσουν αποθέματα τροφίμων μιας εβδομάδας.
Είναι ο ίδιος σκατιάρης λαός που δεν βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για την μπόχα που αναδύει η Δικαιοσύνη της χώρας του, για τις συμμορίες με τις οποίες νταλαβερίζεται το πολιτικό προσωπικό της- ακόμη κι όταν μπροστά στα μούτρα του εμφανίζονται έμποροι όπλων και ναρκωτικών να δηλώνουν ότι έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό για χάρη κάποιου πολιτικού αρχηγού.
Είναι ο ίδιος σκατιάρης λαός που δεν διαμαρτύρεται για την καθημερινή τσαλάκωση της προσωπικότητάς του σπάζοντας απλά τις τηλεοράσεις του.
Οτι θα συμβεί το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα θα φέρει την υπογραφή της απάθειάς σου και της μαλθακότητάς σου μαλάκα Ελληνα- πού είσαι τόσο μαλάκας και κιοτής που ήσουν (και παραμένεις) έτοιμος να αναθέσεις την σωτηρία σου στους φασίστες.
Είσαι ένας σκατιάρης λαός που αξίζεις το πολιτικό προσωπικό που έχεις.
Εφτασε λοιπόν η ώρα να υποστείς με τον πιο βίαιο τρόπο τα αποτελέσματα της αδράνειάς σου...

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top