GuidePedia

0


Προσπαθώντας να δώσει μήνυμα αντιτζιχαντιστικού πνεύματος η παραπάνω εφημερίδα συνοδεύει την φωτογραφία με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Άγριοι» (Savages).

Έπρεπε να δούμε πρώτα σε δεκάδες βίντεο τις φρικτές εκατόμβες αγρίως σφαγιασθέντων αθώων συνανθρώπων μας για να κινητοποιηθούν τα δυτικά ΜΜΕ και να προσπαθούν να σταματήσουν τον ΕΦΙΑΛΤΗ που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια στην περιοχή της Μεσοποταμίας που είναι η βιβλική αναφορά του ¨κήπου της ΕΔΕΜ¨
( ενδιάμεσος και πέριξ χώρος μεταξύ των αρχαίων ποταμών Τίγρη και Ευφράτη σε Ιράκ- Συρία- Κουρδιστάν).
Στον ¨κήπο της ΕΔΕΜ¨ το προπατορικό αμάρτημα σημάδεψε την ανθρωπότητα. Μέσα σε αυτό το μέρος έπεσαν οι μάσκες του ¨πονηρού¨ και αποκαλύφθηκε η υπόσταση του και ανακηρύχθηκε ο υπ αρ. 1 ανθρωποκτόνος εχθρός του γένους των ανθρώπων.
Το μέρος λοιπόν αυτό όπου ¨τρέχουν τα νερά του Τίγρη και του Ευφράτη¨ είναι οικείο σε αυτόν και το περιδιαβαίνει με δολοφονική άνεση μέχρι τις ημέρες μας υπενθυμίζοντας την παρουσία του .
Εκατοντάδες ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές τη συνεργεία του, δίνουν σήμερα με απροκάλυπτα εγκλήματα το στίγμα του ¨πατέρα¨ τους, του πνεύματος του αρχαίου όφη.
Εγκλήματα που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους και δημιουργούν ¨πλωτούς ποταμούς αίματος¨ εκεί που ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ έστησε τον ¨Παράδεισο¨.
¨ Η Rou’aa Diab ήταν οδοντίατρος στη πόλη Al- Mayadeen, κοντά στα σύνορα με το Ιρακ, η οποία και συνελήφθη μαζί με άλλα τέσσερα άτομα πριν από δυο ημέρες από τους ισλαμιστές δολοφόνους του ΙΚΙΛ με την κατηγορία ότι δεχόταν άντρες ασθενείς στο ιατρείο της.
Οι φονταμεταλιστές μουσουλμάνοι την εκτέλεσαν γιατί παραβίασε «τον ηθικό νόμο» του ισλάμ που προβλέπει οι γυναίκες να μην έχουν καμία επαφή με άντρες πλην των συζύγων τους. Το αραβικό ενημερωτικό δίκτυο Almasdar News επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου της, δημοσιοποιώντας τη φωτογραφία του θύματος. ¨http://www.hellasforce.com/
Στους μεγάλους ποταμούς λοιπόν της Μεσοποταμίας πάντα έτρεχε και τρέχει μαζί με το ζωογόνο Νερό και Αίμα μαρτυρικό.
΄¨ Ο Άγιος Παράμονος μαρτύρησε μαζί με άλλους 370 χριστιανούς στα μέσα του 3ου μ.Χ. αιώνα, όταν αυτοκράτορας ήταν ο Δέκιος, που είχε κάνει πολλούς φόνους χριστιανών. Τότε λοιπόν, κοντά στον ποταμό Τίγρη υπήρχαν ιαματικά λουτρά. Στα λουτρά αυτά είχε πάει και ένας φανατικός λάτρης των ειδώλων, ο άρχων Ακυλίνος.
Όταν έκανε θυσίες στο ναό της Ίσιδος, έδωσε διαταγή να συμμετέχουν σ” αυτές ο Παράμονος και άλλοι 370 χριστιανοί, που είχαν συλληφθεί και τους κρατούσαν φυλακισμένους.
Όλοι όμως αρνήθηκαν. Και ενώ γίνονταν οι ειδωλολατρικές θυσίες, οι πιστοί του Χριστού έψαλλαν «ψαλμοῖς καὶ ὕμνοις καὶ ᾠδαῖς πνευματικαῖς» (Προς Εφεσίους, ε” 19) στο Σωτήρα τους ΧΡΙΣΤΟ.
Ο Ακυλίνος, εξαγριωμένος από τη στάση τους, διέταξε να τους σκοτώσουν.
Όρμησαν εναντίον τους οι στρατιώτες, και κτυπώντας τους με τις λόγχες, καταξέσχισαν τα σώματα τους. Έτσι, μαρτυρικά και ένδοξα παρέδωσαν όλοι τη γενναία ψυχή τους στο στεφανοδότη Χριστό. Η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του αγίου Παραμόνου και των συν αυτώ 370 μαρτύρων στις 29 Νοεμβρίου.¨
Όμως οι μεγάλοι ποταμοί του Τίγρη και του Ευφράτη δεν τρέχουν μόνο Νερό και Αίμα αλλά και ΠΝΕΥΜΑ, ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ…
Τι έκανε ο ΘΕΟΣ στον κήπο της Εδέμ εκεί που σήμερα σφάζουν οι τζιχαντιστές;
Ο Θεός φωνάζει εν μέσω του παραδείσου: Αδάμ που ει; Οι πρωτόπλαστοι κρύβονται εξαιτίας των ενοχών τους. Αντί όμως ο Θεός να εισπράξει την ομολογία του Αδάμ για το αν έφαγε από τον απαγορευμένο καρπό, βρίσκει μπροστά Του την μετάθεση των ευθυνών στη γυναίκα. Το ίδιο κάνει και η γυναίκα μεταθέτοντας με τη σειρά της την ευθύνη της στον διάβολο.
Ο ΘΕΟΣ πολύ οργισμένος μετά το προπατορικό αμάρτημα έδιωξε και τους δύο πρωτοπλάστους από τον Παράδεισο. Και είπε στο φίδι:
«Γι” αυτό που έκανες, καταραμένο να “σαι μόνο εσύ απ” όλα τα ζώα της γης! Με την κοιλιά θα σέρνεσαι, και χώμα θα τρως σ” όλη σου τη ζωή.
¨Και έχθραν θήσω ανα μέσον σου και ανα μέσον της γυναικός και ανα μέσω του σπέρματος αυτής. ΑΥΤΟΣ σου τηρήσει κεφαλήν, και συ τηρήσεις αυτού πτέρναν¨
δηλ Έχθρα θα βάλω ανάμεσα σ” εσένα και στη γυναίκα, κι ανάμεσα στο σπέρμα σου και στο σπέρμα της. Εκείνος θα σου συντρίψει το κεφάλι κι εσύ θα του πληγώσεις τη φτέρνα».
Ας προσέξουμε. Τον όφι δεν τον ρωτά για το τι έπραξε διότι γνωρίζει ο Θεός πως ενήργησε εξ’ ιδίας πρωτοβουλίας. Ο σατανάς ήδη μετά την πτώση του είχε κατακριθεί.
Το φίδι τιμωρείται με το να περπατά με την κοιλιά του και να τρώει χώμα πράγμα που συμβολίζει την τέλεια συντριβή του διαβόλου.
Και συνεχίζει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και του λέει…
Την γυναίκα νίκησες σατανά και δι’ αυτής τον άνδρα…
από γυναίκα όμως θα νικηθείς. Εδώ εικονίζεται η Θεοτόκος. Το δε « και ανα μέσω του σπέρματος ΑΥΤΗΣ» δηλοί τον μέλλοντα Λυτρωτή Χριστό. Δηλοί επίσης και την Παρθενία της Παναγίας, διότι όχι εκ σπέρματος ανδρός, αλλά εκ σπέρματος ΑΥΤΗΣ…δηλ της γυναικός θα προκύψει ο Λυτρωτής Χριστός.
Ο Φιλόστοργος Πατήρ ευαγγελίζεται την υπόσχεση της ελεύσεως του Λυτρωτή και την πλήρη συντριβή του σατανά, εξ’ ου και Πρωτοευαγγέλιο ονομάσθηκε ο στίχος αυτός. ΠΗΓΗ : http://www.peripatitis.net
Η ΠΑΝΑΓΙΑ μας που γιορτάζει αυτές τις μέρες του Αυγούστου( ΕΝΝΙΑ ΜΕΡΑ) , λέτε να μην βλέπει τα ποτάμια αίματος των σφαγών από παράφρονες φανατικούς εγκληματίες που γέμισαν τον ¨παράδεισο της Εδέμ¨ και ετοιμάζονται τα ματωμένα αυτά ποτάμια να ξεχυθούν στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη;
Λέτε να ΜΕΙΝΕΙ με ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ της Οικουμένης;
Ή θα ξαναδούμε πάλι την ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ από την ίδια ακριβώς περιοχή που ¨σημαδεύτηκε¨ η ζωή του ανθρώπου;
Αλλοίμονο στο ¨φίδι των τζιχαντιστών¨ και των συνεργών τους!!
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top