GuidePedia

0



Με την οικονομική πολιτική που ασκεί η Γερμανία στην Ε.Ε ασχολήθηκε η Βρετανική DAILY MAIL. Σε σχετικό δημοσίευμα της αποκαλεί τη Καγκελάριο της Γερμανίας, “φράου” Μέρκελ, ενώ κάνει λόγο για την άνοδο του Δ’ Ράιχ.
«Δεν πρέπει να έχουμε την οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με το τί σημαίνει δημοσιονομική ένωση. Πρόκειται για μία οικονομική πολιτική, ένα σύστημα φορολόγησης, ένα σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, ένα χρέος, μία οικονομία και έναν υπουργό οικονομικών. Και όλα αυτά θα είναι …γερμανικά».
«Οι αποφάσεις που ανακοινώθηκαν προχθές, επιβάλλουν γερμανικούς όρους στις οικονομίες όλων των ευρωπαϊκών κρατών και στη περίπτωση που το ΕΥΡΩ ως νόμισμα επιβιώσει η Ευρώπη θα μετατραπεί σε μια απέραντη Γερμανία», επισημαίνει το δημοσίευμα.

«Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία έχουν ήδη μπει στο γερμανικό καλάθι. Η Ισπανία κάνει προσπάθειες ώστε να διασωθεί και έχει ανεργία μεγαλύτερη του 20%. Η Ιταλία καταρρέει από στιγμή σε στιγμή, ενώ πρόσφατα άρχισαν οι τριγμοί και στη Γαλλία. Οι μόνοι που επιβιώνουν είναι οι Γερμανοί».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top